Werkgevers

SAM Recruitment is een recruitment bureau in Amsterdam en Rotterdam, maar heeft contacten door heel Nederland. Bedrijven, kandidaten en partners die ons door het hele land helpen aan de leukste vacatures en de beste sales & marketing professionals. Zo kunnen wij gegarandeerd de beste match maken tussen opdrachtgever en kandidaat.

 

De opdrachtgever

SAM Recruitment weet dat marktkennis essentieel is voor het samenbrengen van kandidaten en opdrachtgevers. Om die reden hebben wij ons gespecialiseerd in sales & marketing recruitment.

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega die weet waar hij of zij het over heeft? Door onze focus en passie voor de perfecte match is jouw nieuwe collega gespecialiseerd in de baan waar jij invulling voor zoekt. Neem contact op met ons recruitment bureau in Amsterdam of Rotterdam en ontmoet hem of haar zo snel mogelijk.

Direct op zoek?

Als opdrachtgever kan het zo zijn dat je haast hebt met het opvullen van een bepaalde vacature. Dat is geen probleem voor ons recruitment bureau. Amsterdam, Groningen of Maastricht; wij hebben door heel Nederland connecties en helpen jouw bedrijf zo snel mogelijk.

 

We staan immers constant in contact met goede kandidaten. Hierdoor kunnen we binnen 24 uur meerdere topprofielen leveren die aansluiten bij de functie waar jij naar op zoek bent. Zo helpen onze specialisten je zo snel mogelijk aan een goede kandidaat voor de op te vullen functie. Onze kandidaten staan te popelen om die functie op te vullen. Wanneer kunnen ze beginnen?

 

 

Ga direct naar

Waarom SAM Recruitment – De reden om met ons samen te werken? Omdat wij in contact staan met de beste Sales en Marketing professionals.


Ervaringen met SAM Recruitment – Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Lees het hier.


Klanten en opdrachtgevers – Bekijk hier met welke mooie merken wij al eerder hebben samengewerkt.


Bel me terug – Laat je terugbellen door één van onze collega’s