Bekijk hier alle Sales vacatures

Hier vind je alle sales vacatures bij Sam Recruitment. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sam Recruitment heeft al ruim 2000 professionals aan een carrière-switch geholpen bij meer dan 600 bedrijven.

Sam Recruitment heeft op dit moment tientallen Sales vacatures in de categorieën  FMCG, ICT, Engineer and Healthcare op junior, medior of senior niveau met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bij onze top werkgevers. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière?

Welke Sales vacatures kan je bij ons verwachten?

Door onze specialisatie in Sales hebben wij de volgende vacatures op dit moment in ons portfolio. Klik op bekijk alle vacatures om te kunnen solliciteren op één van de onderstaande functies.

– Accountmanager Healthcare
– Sales Engineer Luchtfiltertechniek
– Area Sales Engineer Aandrijftechniek
– Accountmanager SOftware
– Pre Sales Engineer
– Inside Sales Executive Software
– Accountmanager FMCG
– Trader Dairy Ingredients
– Accountmanager Vis

Bekijk alle Sales Vacatures >>

 

Sales en marketing vacatures

Kennis van de branche en de professionals die daarin werken is een absolute must voor efficiënte sales recruitment. Bij SAM Recruitment werken daarom gespecialiseerde teams van consultants in hun eigen niche. Op die manier leveren we de beste marketing functies. Amsterdam, het noordelijkste puntje van Friesland of het zuidelijkste puntje van Limburg als thuisbasis? Waar je ook bent, SAM Recruitment vindt marketing en sales vacatures die aansluiten bij jouw carrière.

Voor effectieve werving en selectie in sales & marketing ben je bij SAM Recruitment aan het juiste adres. Het maken van een optimale match is ons doel, zodat iedereen profiteert. Op zoek naar marketing functies in Amsterdam of een andere willekeurige plek in Nederland? Kom naar SAM Recruitment voor de beste werving en selectie. Sales & Marketing hebben geen geheimen voor ons!

Neem contact met ons op!

Sales Vacatures