Ervaringen met SAM Recruitment

Benieuwd naar wat anderen zeggen over SAM Recruitment? Op deze pagina lees je reviews van onze klanten en kandidaten; verhalen over hoe Sales & Marketing functies werden gezocht, gevraagd en opgevuld. Over de perfecte match die gecreëerd werd. We horen ook graag jouw feedback, dus schrijf een review en e-mail deze naar customercare@samrecruitment.nl.

Ivo Molkenboer reviews Hasse de Kok

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heeft Hasse mij uistekend geholpen. Hasse is op zoek gegaan naar de juiste match en binnen no-time heeft hij mijn huidige werkgever en mij aan elkaar weten te koppelen. Ik zie Hasse als een doorzetter en iemand met een sterke overtuigingskracht. Hij weet wat hij wilt en pakt door zodat de sollicitatieprocedure spoedig verloopt. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Nogmaals dank Hasse!

Ivo Molkenboer ~ 19 april 2017

Maurice Lagcher reviews Lotte Oudhuis

Ik heb Lotte leren kennen al een zeer professionele en gedreven recruiter. Zij is betrokken en proactief. Dit is voor mij een ideale combinatie gebleken in mijn zoektocht naar een nieuwe functie. Mede door Lotte haar inspanningen, tips en kennis heb ik binnen een maand een nieuwe baan gevonden als Product Manager bij Praxis. Lotte heeft oprechte interesse getoond. Ook nadat ik al was begonnen in mijn nieuwe functie is ze contact blijven houden. Deze persoonlijke benadering waardeer ik erg in haar.

Maurice Lagcher – 12 augustus 2014
Bron: LinkedIn


Dick Wacanno reviews Zeycan Baykal

Doing business with Zeycan means that she will commit herself for more than 100%.
Zeycan really distinguishes herself by her pro active attitude and high personal interest.
Keep up the good job.Dick Wacanno – 12 augustus 2014
Bron: LinkedIn


Armando Bena reviews Vladan Soldat

Uit onverwachte hoek heeft hij me in contact gebracht met een bedrijf waar ik zelf niet op zal zijn gekomen. Perfecte match!
Vladan komt zijn afspraken na en beloofd niet wat hij niet kan waar maken. :-)Armando Bena – 1 juli 2014
Bron: LinkedIn

Danique Couprie reviews Laura Spenke

Laura heeft recentelijk succesvol voor mij bemiddeld bij een nieuwe functie als marketing analist. Ik heb haar doortastendheid, persoonlijke
benadering en enthousiasme als zeer positief ervaren. Zij geeft, zoals van SAM recruitment gewend, goede begeleiding dmv tips en een telefoontje of email voor en na een gesprek. Hierbij stelt zij zich ook flexibel op, bijvoorbeeld door je in de avonduren terug te bellen om te horen hoe het gesprek ging.

Danique Couprie – 16 juni 2014
Bron: LinkedIn


Niels Oskamp reviews Laura Spenke

Laura heb ik ervaren als een doortastende en gedreven recruiter. Zij heeft mij goed bijgestaan gedurende het gehele sollicitatieproces, middels tips en goede adviezen. Als persoon is zij betrokken en resultaatgericht. Kortom een prettig persoon om mee samen te werken!Niels Oskamp – 8 juni 2014
Bron: LinkedIn


Natascha Verschure reviews Laura Spenke

Laura is very pleasant personality to work with. She has recently found the perfect job for me. She intensively searched for jobs on the market matching my profile and ambition. She kept me well informed during this process and proactively contacted me in order to prepare myself well for upcoming job interviews. She did a good job in a very professional way. Thanks!Natascha Verschure – 31 mei 2014
Bron: LinkedIn


Stijn Heijthuijsen reviews Lotte Oudhuis

Lotte helped and supported me during the job interviews for my new employer, Graydon. I experienced Lotte as timely, knowledgable and thorough, all attributes that can be admired in a recruiter.Stijn Heijthuijsen, 2 juni 2014
Bron: LinkedIn


Richard van ’t Zelfde reviews Lotte Oudhuis

Lotte heeft mij op een prettige manier begeleid tijdens mijn sollicitatieprocedure. Ze hield mij zeer goed op de hoogte van de voortgang van de sollicitatie, gaf mij handige tips en onderhandelde in mijn beste belang tijdens de contractbesprekingen. Dankzij Lotte heb ik de functie die ik wil, bij het bedrijf waar ik wil werken en onder de perfecte voorwaarden. Het behoeft dan ook geen verdere toelichting dat ik uitermate tevreden ben over Lotte en SAM Recruitment.

Richard van ’t Zelfde – 2 mei 2014
Bron: LinkedIn


Simon Aurik reviews Nick van Eeten

Nick is een zeer gedreven en resultaatgerichte professional. Hij heeft aangetoond dat hij op korte termijn in staat is om de juiste shortlist samen te stellen, de beste kandidaten uit de markt kan filteren en vervolgens ook in het gehele proces te ontzorgen. Hij is daarnaast ijzersterk qua inlevingsvermogen en de vertaalslag naar het bedrijf.

Kortom, een toprecruiter die ik ieder bedrijf kan aanbevelen!

Simon Aurik – 28 april 2014


José Geurten reviews Lotte Oudhuis

Lotte is een zeer betrokken recruiter en heeft mij perfect begeleid in het traject naar een nieuwe baan. Ze weet waar ze het over heeft, combineert zakelijke tips met een echte interesse en een warme persoonlijkheid. Ze is pro-actief en communicatief zeer sterk.

José Geurten – 4 april, 2014


Patricia Alguiar reviews Anne Maartje Damsma

“Anne helpt mij bij het zoeken naar de ideale baan en bij het voorbereiden op een sollicitatiegesprek op een prettig manier. Zij communiceert helder en krachtig. Haar belangrijkste kwaliteiten: Deskundigheid, hoge integriteit en creatief ”

17 januari 2014


Jordi ter Woord reviews Florian Gendrault

“Florian is service en doelgericht in zijn handelen & werkwijze. Hij heeft er persoonlijk voor gezorgd dat ik mijn kwaliteiten tot ontplooiing kan brengen in een nieuwe passende uitdagende functie.”2 januari 2014

Bron: LinkedIn


Saskia van Nieuwenhuizen reviews Lotte Oudhuis

“Lotte is een erg betrokken recruiter die mij tijdens het gehele proces uitstekend heeft begeleid. Haar kennis van de klant en tips tijdens de voorbereiding op de diverse stappen in het proces hebben mij erg geholpen en direct geresulteerd in een baan. De oprechte interesse en opvolging, ook nadat ik was geplaatst waardeer ik erg in Lotte.”30 december 2013

Bron: LinkedIn


 

Christien Saad reviews Lotte Oudhuis

“Lotte is enthousiast, gedreven en komt haar afspraken na. Ik heb Lotte als een zeer prettige en betrokken recruiter ervaren, die mij continu op de hoogte hield tijdens het bemiddelingsproces.”12 november 2013

Bron: LinkedIn


Maarten Muller reviews Riko Arends

“Riko heeft mij snel aan een nieuwe baan geholpen. Dat was ook zijn uitdaging en dat heeft hij waar gemaakt. Riko heeft veel contact met mij opgenomen, toonde interesse en gaf feedback en input waar nodig en gewenst was. Hij is een echte professional die je echt verder wil en kan helpen.”

16 oktober 2013

Bron: LinkedIn


Pim Schelvis reviews Rogier Schatens

“Rogier, bedankt voor je hulp bij het zoeken van mijn nieuwe baan. Met name de proactieve houding, het overbrengen van vertrouwen en toewijding voor je werk heb ik ervaren als zeer positief.”

10 oktober 2013


Evelyn Lok reviews Sanne Sont

“Ik ben in contact gekomen met Sanne bij het zoeken naar een nieuwe baan en mede dankzij haar ben ik nu werkzaam bij Nederlands beste werkgever! Sanne is een persoon die je sterke kanten feilloos naar voren weet te halen waardoor je vol zelfvertrouwen het eerste gesprek aangaat. Ze stelt je vragen die je prikkelen, je aan het denken zetten en je persoonlijkheid naar voren brengen. Zij heeft mij de perfecte voorzet gegeven en ik heb hem ingekopt! Bedankt voor het scoren, Sanne!”

16 september 2013Bron: LinkedIn


Emil Fraai reviews Dineke van den Braak

“Op mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik in contact met Dineke. Dineke onderzoekt ook minder voor de hand liggende mogelijkheden. Ze werkt efficiënt en komt snel tot de kern. Daardoor maakte ze in korte tijd de juiste match.
Voor aanvang van de kennismaking met het bedrijf sprak ze grondig door wat het bedrijf nodig heeft en hoe ik als kandidaat hierop aansluit. Haar communicatie is uitstekend, ook tussentijds houdt ze steeds vinger aan de pols. Afspraken komt ze altijd na. Haar enthousiasme en betrokkenheid zijn aanstekelijk. Bovendien zet ze net die extra stap om te komen tot het enige echte resultaat: een leuke en uitdagende nieuwe baan”23 september 2013Bron: LinkedIn


Maarten Timmerman reviews Riko Arends

“Riko has established to outperform the standard that Sam Recruitment has set. He is on top of the hiring process and keeps all parties informed. His pleasant manner of communicating makes him a recruiter to come back to.”

18 september

Bron: LinkedIn


Annelies Soenen reviews Lotte Oudhuis

“Ik ben erg blij dat ik mijn cv aan Sam Recruitment heb bezorgd want dankzij hun en dankzij Lotte in het bijzonder had ik in no time een nieuwe baan.
Lotte heeft me heel erg bijgestaan tijdens de volledige sollicitatie procedure en was bij elke stap enorm betrokken. Ze hield me voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen, gaf telkens goeie tips hoe ik me kon voorbereiden op de volgende stap en het was gewoon erg fijn samenwerken met een enthousiast en gedreven persoon als Lotte.”8 september 2013Bron: LinkedIn


Sanne Wierda reviews Jeroen Panders

“Ik was niet actief op zoek naar een nieuwe baan, maar door Jeroens enthousiasme over de functie en de match die hij al helemaal voor ogen zag, ben ik gaan solliciteren. En met succes! Binnenkort start ik in mijn nieuwe functie. Door zijn manier van doen, spontaan en enthousiast, is hij een prettig persoon om mee samen te werken.”

5 Augustus 2013

Bron: LinkedIn


PJ Schrieken reviews Riko Arends

“Riko is een gedreven en professionele recruiter. Iemand die je de genoeg tijd geeft om de juiste beslissing te maken voor een verandering in werkomgeving. Ik heb met plezier manier samengewerkt. Complimenten.”

2 Augustus 2013

Bron: LinkedIn


André Koning reviews Michael van der Horst

“Na 1 tot 2 kwalificatie gesprekken via de telefoon, vond ik het proces van begin tot uitnodiging bij een eventuele nieuwe werkgever,
zeer subtiel, snel, persoonlijk en professioneel plaats vinden. Michael heeft alles onder controle zowel de details waar de werkgever naar kijkt
als wel de wensen van de kandidaat.Professioneel blijft SAM Recruitment altijd op de achtergrond en vult de data van beide partijen goed aan. Daarnaast wil ik een persoonlijk waardering uitspreken over de manier waarop Michael van der Horst de kandidaat kwalificeert, advies geeft en begeleid naar een betere resultaat. Dit alles in het belang van de kandidaat.Kortom, Michael is een zeer betrouwbare advies persoon in het vinden van een nieuwe baan en zijn woord is zijn woord.”22 Juli 2013


Mark Schoenmakers reviews Dineke van den Braak

“Dineke is een uitstekende onderhandelaar en komt op voor je belangen. Ze weet door overal kort op te zitten snel resultaat te boeken en blijft het gehele traject continu bereikbaar. Dineke komt elke belofte na. Uiteindelijk heb ik binnen een aantal uur na mijn tweede gesprek terugkoppeling en een voorstel gekregen. Top.”

8 Juli 2013

Bron: LinkedIn


Irene Kovács reviews Jeroen Panders

“Zelden heb ik een recruiter ontmoet die met zoveel passie en enthousiasme met zijn kandidaten werkt! Jeroen is zeer intelligent, betrokken en heeft een enorme drive om samen met zijn kandidaat voor dat ene ultieme doel te gaan. Dit alles met een gezonde dosis humor! Jeroen, het was een genot om dit proces samen met jou tot een succesvol einde te brengen! Dank hiervoor!”

5 Juli 2013

Bron: LinkedIn


Pepper reviews SAM Recruitment

“Samen met SAM Recruitment zijn we in staat geweest een zeer goeie nieuwe online marketeer in no-time te werven. Ze zijn in staat om kwalitatief goede kandidaten voor te stellen. Deze vacature werd daardoor dus ook snel en naar tevredenheid ingevuld.”

Lex Boost, MD @ Pepper.nl B.V. – 2 Juli 2013
Bron: Google Plus


Rubio Sergio reviews Annemarie Winters

“Mijn bemiddelingsproces is gestart vanuit Spanje, waar ik toen nog wonende was. Ik wilde eigenlijk wel terug naar Nederland, en het was eigenlijk nu of nooit, dus ik besloot me in te schrijven bij jullie. Vanaf het eerste mailcontact tussen mij en Annemarie duurde het een maand, toen zat ik in Nederland met een baan. De eerste week heb ik nu bijna achter de rug en het is hier prachtig, echt schitterend en de mensen zijn hier heel aardig. Net als de mensen bij SAM Recruitment. Annemarie heeft me echt goed geholpen met de juiste keuze te maken uit de vacatures die me interessant leken. Ze heeft voor me gevochten en ik ben zeer tevreden. Net als Bas, die me vanuit het SAM Recruitment kantoor naar de Lier bracht omdat ik geen auto in Nederland kon huren. Jullie zijn allemaal heel goed voor me geweest en ik zal SAM Recruitment zeker aanraden!”

 20 Juni 2013


Viola de Bruijn reviews Suzan Boland

“Dankzij Suzan heb ik de leukste, meest dynamische en uitdagende job gevonden die er is! Suzan is een recruiter in hart en nieren, een mensen-mens, een jobhunter. Ze is enorm enthousiast, oprecht, eerlijk en open. Ze schakelt snel, denkt goed met je mee en weet exact hoe ze de juiste match kan vinden. Vanwege haar enorme inzet en sterke focus, haar positieve instelling en haar bijzondere enthousiasme zal Suzan nog veel personen blij maken met een geweldige job, nu en in de toekomst! Ik wens haar veel succes en plezier in haar verdere loopbaan bij SAM Recruitment.”

20 Juni 2013

Bron: LinkedIn


Menno van der Hoeven reviews Sanne Sont

“Hoewel nog niks definitief nieuws gevonden, wil ik wel naar jullie mijn waardering uitspreken over de begeleiding van Sanne. Haar enthousiasme en zeer attente follow-up vind ik super. Ik spreek weinig mensen die zo begaan zijn met hun ´klanten´!”

1 Juni 2013


Sandra Ramirez Ulloa reviews Rutger Poen

“Rutger is client oriented and assertive finding career opportunities. Able to explain clearly complex information. Excellent coach. A pleasure to work with him.”

12 Juni 2013

Bron: LinkedIn


Malu Limpens reviews Maaike Eckhardt

“Maaike heeft mij op een zeer snelle en doeltreffende manier geholpen aan een nieuwe uitdaging. Ze is erg betrokken, luistert goed naar de wensen en ambities van mij als kandidaat en geeft waardevolle tips in het sollicitatieproces. Daarnaast zet ze zich zeer sterk in om een goed aanbod bij de opdrachtgever te verkrijgen. Kortom, een prettige gesprekspartner die zich consistent maximaal inzet om je loopbaan een nieuwe impuls te geven.”

6 juni 2013

Bron: Linkedin


Geert Kuipers reviews Riko Arends

“Riko and his colleagues (Taco and Victoria) have demonstrated that they understand customer’s demands/wishes, presented a couple of candidates in a very short timeframe, organized and scheduled all interviews on 1 single day, contacted constantly both us and the candidates – all leading to a new colleague for our organization. Thanks, keep up the good work.”

4 juni 2013

Bron: Linkedin


Sophie Makker reviews Leontine van der Blom

“Leontine is enthousiast, spontaan en gedreven! Ze is erop gebrand de perfecte match te vinden tussen kandidaat en werkgever, met als resultaat dat ik nu een nieuwe uitdaging tegemoet ga die uitstekend bij me past!”

30 mei 2013

Bron: Linkedin


Mark Staal reviews Riko Arends

“Riko is een gedreven en professionele recruiter. Hij is betrokken en inhoudelijk goed op de hoogte. Ik heb met plezier met hem samengewerkt in de succesvolle zoektocht naar een nieuwe baan.”

22 mei 2013

Bron: Linkedin


Mark van Kessel reviews Leontine van der Blom

“Leontine heeft me ontzettend goed geholpen met het vinden van een nieuwe baan! Ze neemt vaak contact op en komt met verrassende nieuwe vacatures. Ze gaat door totdat ze de perfecte match heeft gevonden!”

16 mei 2013

Online Marketeer at Lumeco
Bron: Linkedin


Cleome van den Berg reviews Lotte Oudhuis

“Bij Lotte is het glas halfvol: ze is positief en ondernemend! Als consultant heb ik haar leren kennen als zeer betrokken, doortastend, punctueel, commercieel. Haar inlevingsvermogen heeft ertoe geleid dat zij mij binnen korte tijd heeft weten te plaatsen bij mijn nieuwe werkgever. Tijdens de procedure heeft zij mij op een hele professionele manier geholpen bij de voorbereiding van de gesprekken.”

15 mei 2013

Brand Manager Unox at Unilever
Bron: LinkedIn


Lieke Ansems reviews Floris Rienks

“Ik ben zeer tevreden over hoe Floris mij aan een baan heeft geholpen. Hij had binnen zeer korte tijd een aantal sollicitatie gesprekken voor me geregeld en hij gaf erg goed advies ter voorbereiding van mijn gesprekken. In korte tijd heb ik dan ook de baan gevonden die bij mij past!”

13 mei 2013

Bron: Linkedin


 

Afzal Hanif reviews Taco Zwart

“I’ve made a major step in my career in online marketing thanks to Taco. Taco is a true professional when it comes to recruiting; he is dedicated,
personal and trustworthy. He has found me a job which perfectly suits my skills and experience!”23 april 2013Bron: Linkedin


Michiel van Elk reviews Riko Arends

“Riko heeft het voor elkaar gekregen om mij als enige voor te stellen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hierdoor gaf hij mij het gevoel dat ik echt de juiste persoon was om invulling te geven aan de functie. Deze match zag mijn werkgever ook en zo heeft Riko in korte tijd een win-win situatie gecreëerd voor alle betrokken partijen.”

17 April 2013

Bron: LinkedIn


Laura Repi reviews Taco Zwart

“Taco heeft mij vol enthousiasme geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. Bedankt!”

14 april 2013

Bron: LinkedIn


Denis Dobric reviews Leontine van der Blom

“Ik heb net een baan gevonden via Ambitous People en heb in zeer korte tijd veelvuldig contact gehad met Leontine. Tijdens dit traject heb ik Leontine ervaren als een zeer energiek en communicatief sterk persoon. Zij was zeer betrokken, luisterde goed naar mijn wensen en heeft mijn belangen heel goed behartigd bij mijn nieuwe werkgever. Een zeer plezierig persoon om samen te werken!”

9 april 2013

Bron: LinkedIn


Alexander Servaes reviews Merlijn van der Bosch

“Als recruitment consultant gaat Merlijn zeer effectief te werk. Ze kan snel schakelen waar nodig en heeft het belang van de kandidaat altijd voorop staan. In haar aanpak is ze professioneel met een prettige persoonlijke touch.
Dankzij de inzet van Merlijn heb ik een geweldige nieuwe uitdaging gevonden!”16 maart 2013Bron: LinkedIn


Hans Fongers reviews Jeroen Panders

“Jeroen combineert professionaliteit met sociale intelligentie en is daarmee de ideale persoon om tot een goed beeld van de juiste baan te komen. Hierbij daagt hij uit om verder te kijken dan voor de hand liggende mogelijkheden. Al met al erg prettig om mee samen te werken.”

12 april 2013

Bron: Linkedin


Derrick WiIllemsen reviews Taco Zwart

“Taco heeft mij uitstekend bijgestaan bij mijn kandidatuur voor een nieuwe baan. En met snel succes! Zijn energie, stiptheid en snelle manier van schakelen hebben hierbij zeker geholpen. Bedankt voor de succesvolle samenwerking!”

3 april 2013

Bron: LinkedIn


Kevin Leijendekker reviews Floris Rienks

“Ik heb Floris leren kennen als een recruiter die vasthoudend is en zich aan gemaakte afspraken houdt. Hij zorgt voor een intensief contact tussen organisatie en kandidaat en zodoende voor een vlot lopend traject.”

1 april 2013

Bron: LinkedIn


Jan-WiIllem van den Eijkel reviews Floris Rienks

“Floris is a very pleasant person to work and deal with. Very profound and punctual but also a real goalgetter, but with this exemption,he has a clear eye for the interests of all parties concerned. Trustworthy and an asset for every company he works for and with.”

27 Maart 2013

Bron: LinkedIn


Daphne Rehm – van Essen reviews Jeroen Panders

“Jeroen is vriendelijk, grappig en professioneel. Hij stelde me leuke vragen om zo een goed beeld te krijgen van wie ik ben ik wat ik wilde. Hij heeft me kunnen overtuigen verder te kijken dan wat voor de hand lag en me uitstekend voorbereid op de gesprekken. Bij een volgende gelegenheid zal ik zeker weer aan Jeroen denken.”

27 Maart 2013

Bron: LinkedIn


Gijs Brons reviews Lotte Oudhuis

“Ik ben door Lotte benaderd voor een baan en dat heb ik als zeer positief ervaren. Ze is sociaal vaardig, enthousiast en enorm gedreven. Het aantal contact momenten was hoog en ze gaf de juiste feedback en tips.”

15 Maart 2013

Bron: LinkedIn


Daniel Renton reviews SAM Recruitment

Sales and Marketing Director at Cambridge Education Group

“With a new venture in Amsterdam and my being based in Hong Kong, recruiting staff from across the world was a challenge. SAM Recruitment made solving this problem more straightforward by supporting each step of the recruitment, selection and contracting process. The quality of candidates provided by SAM Recruitment exceeded our expectations and making our final decision was difficult only because almost all of the candidates could have won the job; a nice problem to have! The team at SAM Recruitment were able to work effectively with me across multiple time-zones and around my international travel schedule. Their insight on the labour market in The Netherlands was useful for a novice such as myself, and their support through to the end of the contracting process ensured that we are welcoming the best candidate for the role into our global sales and marketing team. If you are seeking high-quality candidates for sales and marketing roles within The Netherlands, I would recommend you contact SAM Recruitment to see how they can help you address your HR needs.”

7 maart 2013


Nils Verlaat reviews Wouter Kroes

“Wouter is een vrolijke vent en houdt van snel schakelen en doorpakken. Op donderdag spraken we elkaar over een interim klus, op vrijdag was de afspraak bij de opdrachtgever gemaakt en de dinsdag daarop aan tafel voor een eerste goed gesprek. Een week later was de opdracht een feit en ben ik met veel plezier bij KLM aan het werk. Kortom: snelle actie, goed contact en mooie klus!”

5 maart 2013


Edwin van Tol reviews Rutger Poen

“Rutger is a skilled and driven recruiter that recognises focuss points and is efficient and effective in his approach. I thank Rutger for his efforts to introduce and promote me with my current employer. He supported me during the sollicitation procedure in a professional, structured and enthusiastic manner which has lead to a succesful result for all parties involved.”

1 maart 2013

Bron: LinkedIn


Suzanne Luikinga reviews Taco Zwart

Campagne Specialist bij Hans Struijk Fietsen:

“Taco heeft zich vol enthousiasme en zeer doortastend ingezet om mij aan een leuke nieuwe baan te helpen.”

23 februari 2013

Bron: LinkedIn


Matthea Stoter reviews Floris Rienks

Sales Manager at AllSolutions:

“Floris kan zich goed verplaatsen in wat voor een kandidaat belangrijk is en denkt met een kandidaat mee. Floris heeft daardoor laten zien een recruiter te zijn met people skills.

25 februari 2013

Bron: LinkedIn